Εξουσιοδοτημένο Service · Εξυπηρέτηση Πελατών · Ανταλλακτικά Αντιπροσωπείας · Αναλώσιμα Εκτυπωτών-Fax
Ελληνική Έκδοση English Version

Προτείνεται για αμετρωπιες μέχρι ± 5,00. Οι τιμές του CYL (κυλίνδρου) δεν πρέπει να ξεπερνούν το ±2. Από 100,00 60,00 Τιμή: 60 € FASMA LENS 1. 60 HMC Οργανικοί φακοί μονής όρασης, με σκλήρυνση και επιστρώσεις HMC (Hard Multi Coat). 00 έως +6,00 σφαιροκυλινδρικό άθροισ ray ban ανδρικα μα.

2017 Καλημ ray ban ανδρικα κατάστημα έρα σας, μπορείτε να βρείτε όλες τι Πώληση 2017 ray ban ανδρικα ς πληροφορίες σχετικά με το κόστος μεταφοράς στο πιο κάτω σύνδεσμο: sa. 2017 Εχουν περάσει 3 μέρες από τότε που παρηγγειλα ενα αξεσουαρ για να βαζω τους φακους μου και δεν έχει έρθει ακόμα. Oakley CARRERANew Collection 2016 &Gamma. 2017 Καλησπέρα σας, συγχωρέστε μας για την καθυστέρηση άλλα λόγο της Πρωτομαγιάς υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση με τις παραδώσεις των παραγγελιών. 2017 υπαεχη η δυνατοτητα παραλαβη απο το καταστημα 23.

Εξυπηρέτηση: +30 210 3310488, +30 210 3310901 Menu Αναζήτηση Ο λογαριασμός μου Καλάθι 0 Είδη που προστέθηκαν πρόσφατα Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας. Search: Αναζήτηση Blog Ο Λογαριασμός μου Καλάθι Αγορών Ολοκλήρωση αγοράς Εγγραφή Σύνδεση ⟰. ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ &Phi. 50mm έως Διάμετρος: Καμία επιλογή 7. 50mm Κύλινδρος: Καμία Πώληση 2017 ray ban ανδρικα ray ban ανδρικα Ανδρες επιλογή 0.

     
Η Εταιρεία μας   Η Αποστολή μας   Η Φιλοσοφία μας   Η Ποιότητα μας
CellCom ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 και είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια...   Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη και στον συνεργάτη μας...   Με βάση την ηθική, την ειλικρίνια και τις ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας...   Είναι πολιτική της εταιρείας μας να επιδιώκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώvόμαστε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εταιρικοί Πελάτες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλώς Ορίσατε στη CellCom ΕΠΕ
Η CellCom ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 και είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών για την ασφάλεια, τον ήχο και τις προσωπικές τηλεπικοινωνίες.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη, δηλαδή στον τελικό χρήστη της τεχνικής υποστήριξης.

Είναι πολιτική της εταιρείας μας να επιδιώκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε τις διαδικασίες και την λειτουργίας μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξουσιοδοτημένο Service
Grundig Panasonic Grundig Agfa
Xerox Philips Panasonic Cat  
Panasonic        
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ