Εξουσιοδοτημένο Service · Εξυπηρέτηση Πελατών · Ανταλλακτικά Αντιπροσωπείας · Αναλώσιμα Εκτυπωτών-Fax
Ελληνική Έκδοση English Version

Οι τιμές του CYL (κυλίνδρου) δεν πρέπει να ξεπερνούν το 3. Από 210,00 147,00 Τιμή: 147 € KNECHT MUL 72% εκτός πώλησης Ελλάδα κατάστημα ray ban γυαλιά ηλίου eee9e9 LER 1. Διατιθεται από 10,00 εως 4,00 σφαιρικά και Cyl 2. Προτείνεται για αμετρωπιες πάνω απο 6,00. Οι τιμές του CYL (κυλίνδρου) δεν πρέπει να ray ban γυαλιά ηλίου ξεπερνούν το 2.

ά Ray Ban Polarized Ray Ban &Pi. + ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥRay BanΓυναικεία Ray BanΑνδρικά Ray BanRay Ban P ray ban γυαλιά ηλίου Πώληση 2017 olarizedRay Ban ΠροσφορέςRay Ban Νέα ΣυλλογήΠερισσότερα. Πώς θα επιλέξεις σωστά γυαλιά ηλίου στο παιδί σο Ελλάδα ray ban γυαλιά ηλίου υ. Τα οπτικά καταστήματα ΦΑΣΜΑ σας δίνουν κάποια tips που θα σας βοηθήσουν. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για όλες τις ηλικίες των παιδιών ακόμα και μέσα στην πόλη.

Αφαιρούνται μόνο τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 6€. Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με το Blink Optics. Χρόνος Αλλαγής Προϊόντων Μπορείς να κάνεις αλλαγή ενός προϊόντος μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Αν για οποιοδήποτε λόγο θα ήθελες να επιστρέψεις μια παραγγελία αλλά δεν προλαβαίνεις μέσα σε 5 εργάσιμες, μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά ray ban γυαλιά ηλίου 72% εκτός πώλησης και να βρούμε μια λύση μαζί. Πολιτική Aλλαγών κ κατάστημα ray ban γυαλιά ηλίου αι Eπιστροφών Όλες οι αλλαγές ή επιστροφές πρέπει να γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το Blink Optics.

     
Η Εταιρεία μας   Η Αποστολή μας   Η Φιλοσοφία μας   Η Ποιότητα μας
CellCom ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 και είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια...   Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη και στον συνεργάτη μας...   Με βάση την ηθική, την ειλικρίνια και τις ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας...   Είναι πολιτική της εταιρείας μας να επιδιώκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώvόμαστε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εταιρικοί Πελάτες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλώς Ορίσατε στη CellCom ΕΠΕ
Η CellCom ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 και είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών για την ασφάλεια, τον ήχο και τις προσωπικές τηλεπικοινωνίες.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη, δηλαδή στον τελικό χρήστη της τεχνικής υποστήριξης.

Είναι πολιτική της εταιρείας μας να επιδιώκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε τις διαδικασίες και την λειτουργίας μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξουσιοδοτημένο Service
Grundig Panasonic Grundig Agfa
Xerox Philips Panasonic Cat  
Panasonic        
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ